Kakadua skäller på hundar
Voof! 
49.6°
+
Roger Åberg
0
Snubbe bygger egen Switch-klon
Emulerar flera system 
42.9°
+
Emmy Zettergren
0
Binging with Babish lär dig göra sås
Sås är bäst! 
90kg
+
Bobby Green

Kemin på El Bulli

Den molekylära kocken Ferrán Adria får besök av Anthony Bourdain

Foto: loremipsum
Foto: loremipsum
Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Ferrán Adria Har tidigare på matfeber nämnts som ägare av världens
bästa restaurang; El Bulli och nysatsningen FastGood.
Det är såklart lika svårt att säga vilken restaurang som är bäst som att säga
vilken glassort som är godast. Men med en väntelista på över en halv
miljon är dess populräritet inget att bråka om iallafall. När det
gäller tronen om kemi i köket har fighten gått mellan Ferrán och
Heston Blumenthals restaurang Fat Duck. Aspirinpoppande Anthony
Bourdain, känd från boken Kitchen Confidential och all tv han kan vara
med i för pengar gör ett nervöst besök. Programmet är från några år sen.
Se till att se filmerna i rätt ordning.

RSS 1 kommentar till artikeln
Press play on tape
Äpplekaviaren måste slå vildsvinsrektumet han åt i Namibia. Jag älskar hightechmatlagning och kemin men sånt här är bara till för de med mycket pengar och/eller tid att vara kockar på heltid. Inte skulle El Bulli öppna en "Goooh!" takeaway?
av Press play on tape, onsdag 10 oktober 2007 kl 12:14
Kommentera artikeln