m
Det första fantastiska andetaget efter en lungtransplantation
Donera mera! 
82.5°
+
Roger Åberg
0

Rimma & vinn: Klocka från Nooka

Febers julkalender - lucka #6

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Vi fortsätter på klock-spåret, i dag med en klocka från Nooka. Modellen heter Zub Zot 20 och är importeras till Sverige av den svenska agenturen Kakkoii. Färgen är orange och vill du köpa en så får du slanta upp 1 145 kronor.

Allt du behöver göra är att hitta på ett fantastiskt bra julklappsrim för klockan! Skriv rimmet bland kommentarerna här nedan senast 23.59 i dag (6/12).

ps. För er som är nyfikna på tidigare dagars vinnare och rim så hittar ni de här.

Feber.se är enväldig jury och väljer en vinnare. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Magnum - en redig korkskruv

Bra julklapp till vinfantasten

Visa inte Hem-artiklar
Hem / Kök

Korkskruven Wine Ratchet Magnum är tillverkad av Built NY och är den perfekta julklappen till vinälskaren. Korken avlägsnas med hjälp av lite fräsig mekanik. Magnum ska vara enkel att använda, vilket alltid är skönt när det handlar om korkskruvar.

Salami Fever

Hmm

Visa inte -artiklar
/ Produkter

Det här är faktiskt bara konstigt. Vilken annan mat skulle ni vilja göra så här med? Skulle ni över huvudtaget göra så här med någon mat alls?

Pipparkaka

Visa inte -artiklar
/ Produkter

Vill du få mormor att sätta peppakakan i halsen, gör dem då med dessa pipparkaksformar. Finns på Designtorget.

Glöggtider

Visa inte -artiklar
/ Produkter

Att döma av vädret så börjar det bli dags för glögg. Varför inte göra en glöggprovning nu, så du vet vad du vill ha till jul. Både Blossa och Dufvenkroks har jättegulliga små provpaket med fem små flaskor glögg i varje förpackning. Perfekta miniflaskor vid en provsmakning!